Rietbedekking
Dakpanplaatbedekking
Uilenborden

Rietdekkers- en Dakbedekkingsbedrijf Sjouke Veenstra is al geruime tijd een begrip! Vanaf 1992 is het bedrijf actief bij veel klanten binnen en buiten Friesland. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig eigen personeel, waardoor er een goede controle is op het geleverde werk en de werkzaamheden volgens afspraak worden opgeleverd. Onze werkzaamheden lopen uiteen in diversiteit: Naast riet dekken, leveren en plaatsen wij namelijk ook dakpannen, dakpanplaten, golfplaten en kunststof uilenborden.
 
Wij leveren dakbedekking voor nieuwbouw, maar ook voor vervanging, onderhoud en schadereparaties bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Jarenlange ervaring en hoogwaardige producten
Een rieten dak moet zoveel mogelijk vrij zijn van mos en algengroei. Wij kunnen het dak inspuiten met biologische mos en algenverdelger.
 
De rieten dakbedekking die wij leveren, is van eerste kwaliteit. Op basis van onze jarenlange ervaring en de hoogwaardige producten die wij gebruiken, zijn wij in staat om een prima eindproduct te leveren! Wij werken op basis van een inventarisatie en stellen daarbij een passende offerte op.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje bij de fotocollage en overtuig uzelf ervan dat u bij ons aan het juiste adres bent!
Rietdekkers- en dakplatenbedrijf Sjouke  Veenstra
Swartemar 8
9257 MA Noardburgum
Telefoonnummer: 0511-475456
Email: sjouke.veenstra@hetnet.nl